#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225741m x 2mEN3019
6284070,8m x 2mPL
6226870,8m x 2mFR2983
6251020,8m x 2mDE3019
6233050,8m x 2mRU5325
6232870,8m x 2mSR3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.