1872PLI2

Информативен лист

pdfРоло стојалка 427/4G - 1872PLI2

#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225781m x 2mEN3007
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.