#title#
шифрадим.Dimensionтежина-- prazen stolpec -- 
6225751m x 2mEN3064 +
6284060,8m x 2mPL +
6226880,8m x 2mFR3016 +
6251030,8m x 2mDE3064 +
6232880,8m x 2mSR +
6234640,8m x 2mRU +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.