#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225711m x 2mEN3060
6226840,8m x 2mFR3016
6234620,8m x 2mRU3000
6232840,8m x 2mSR3000
6233810,8m x 2mDE3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.