#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225691m x 2mEN3015
6232820,8m x 2mSR3000
6234600,8m x 2mRU3000
6226820,8m x 2mFR3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.