1872.920PLUS
#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6218651m x 2mEN3000
6232910,8m x 2mSR3000
6233030,8m x 2mRU3000
6226910,8m x 2mFR2985
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.