1872.721Q
#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225671m x 2mEN3088
6232800,8m x 2mSR3000
6226800,8m x 2mFR3000
6234580,8m x 2mRU3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.