1872.721

Информативен лист

pdfРолбанер сталак 721/6 - 1872.721

#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225661m x 2mEN3004
6234570,8m x 2mRU3000
6232790,8m x 2mSR3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.