1872.586

Информативен лист

pdfРолбанер сталак 586 - 1872.586

#title#
шифрадим.Димензијатежина-- prazen stolpec -- 
6225701m x 2mEN3013
6234610,8m x 2mRU3000
6232830,8m x 2mSR3000
6226830,8m x 2mFR3000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.