1872.514

Информативен лист

pdfРолбанер сталак 514 - 1872.514

#title#
шифрадим.Dimensionтежина-- prazen stolpec -- 
6225681m x 2mEN2996 +
6266420,8m x 2mSLO8996 +
6266470,8m x 2mCS10996 +
6234590,8m x 2mRU +
6266520,8m x 2mTR10996 +
6266390,8m x 2mRO5996 +
6266450,8m x 2mAT10996 +
6266400,8m x 2mMK6996 +
6232810,8m x 2mSR +
6226810,8m x 2mFR +
6266460,8m x 2mBIH10996 +
6266480,8m x 2mES10996 +
6266440,8m x 2mAL10996 +
6266510,8m x 2mPOL10996 +
6266500,8m x 2mHU10996 +
6266530,8m x 2mCN10996 +
6266430,8m x 2mSK9996 +
6266370,8m x 2mIT3996 +
6266380,8m x 2mGR4996 +
6266490,8m x 2mHR10996 +
6266410,8m x 2mBG7996 +
6266360,8m x 2mDE2996 +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.