1870A

Атрибути на производот

  • basic dimensions of tent L 5 x W 5 x H 3,25 m

Информативен лист

pdfШатор Униор - 1870A

#title#
шифраLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6242135000500044000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.