1867

Атрибути на производот

  • Материјал на рамка -Алуминиум
  • Материјал на табла- Акрил 3мм опал бел
  • LED модул : 1,5W 12V
  • напојување: 220 / 12V - 20W
  • кабел не е вклучен

Повеќе за производот

#title#
шифраДебелинаШиринаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
624864813343593741
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.