1844UNIOR

Информативен лист

pdfТранспарент Униор - 1844UNIOR

#title#
шифрадим.тежина-- prazen stolpec -- 
6218763m x 1m1500
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.