1844TBNTUNIOR

Информативен лист

pdfБанер на текстил - 1844TBNTUNIOR

#title#
шифратежинаВисина-- prazen stolpec -- 
623775246800
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.