1720/2DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • Алатката може да ја користат механичари - професионалци или аматери
 • Клештите за главен дел на веригата се користат за секојдневни, пообични користени ланци со главен сврзен дел, чија функција за да се намонтира ланец и само за рачно отстранување. Главниот сврзен дел исто така може да се однесува на SRAM Powerlink или KMC Missing Link. После повремената употреба на ланецот и заради калта и рѓата, скоро е невозможно да се отстрани главниот сврзувач само рачно. Со Униоровите 1720/2DP Master Link клешти, отстранувањето на главниот сврзник е лесно.

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthDiameterThicknessMaximum additional lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
623296177451122186

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.