1705/2DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • Алатка има двојно облога со пластика за поголема удобност.

Употреба:

 • Алатката се користи за сервисирање на суспензија на велосипед.Со нејзините мазни гумени ленти можете да дофатите било каков вид на мазна и чувствителна површина, како шок или вилушка лизгачи.

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
624367220UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.