1704

Атрибути на производот

 • Гарнитурата алат за собирање на опруга за амортизери ги вклучува најпопуларните професионални алати за сервисирање на вилушката и амортизерите, се убаво подредени во СОС влошка за алат и се сместени во компактна кутија.

Гарнитурата содржи:

 • Гарнитура извлекувач на чаура со големина од 12 мм и 12.7 мм.
 • Гарнитурата Алати за монтажа на печат на вилушка за лизгачи на вилушка со големини 32, 34, 35/36 и 40 мм
 • Шестоаголни клучеви со големини 3/64", 1/16", 1.5, 2, 2.5 и 3
 • 1/2" втичници со големини 10, 15, 26, 27, 28, 30
 • Двосмерна крцкалка
 • Клуч за филтер со ремен
 • Клешти папагалки со чеп
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Справа за собирање на опруга за амортизери 624041 1704 - 27 4500
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 5 1
Рачка со зглоб 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 15 2
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Имбус клучеви 220/3 3/64", 1/16", 1.5, 2, 2.5, 3 6
Прилагодлив клуч со чеп 253/2DP 2,3x2,8 1
Клешти Папагалки со мазни челусти 449/1PYTHON 300 1
Округло шило, двојно искривено 639C 165 1
Гарнитура извлекувачи на чаури 1701/5 1
Алат за монтажа на печат на вилушка 1702 30, 32, 34, 35/36, 40 5
Клуч за суспензија со лента. 1705/2DP 1
Насаден клуч за ниво суспензија 1783/1 6P 24, 26, 27, 28, 30, 32 6
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.