1702

Атрибути на производот

  • Алатот е наменет за монтажа на запечатувања на вилушката на предниот дел. Се базира на димензиите на печатот, соодветна верзија на алатот се користи - 30mm, 32mm, 34mm, 35mm/36 mm или 40mm. Алатот е направен од цврста пластика и не го оштетува печатот или куќиштето на вилушката

Повеќе за производот

Профили

Instructions for safe use

#title#
шифрадим.тежина-- prazen stolpec -- 
62436630UnitWeight +
62302432UnitWeight +
62302534UnitWeight +
62302635/36UnitWeight +
62302740UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Го позиционираме запечатувачот на вилушката паралелно на отворот на вилушката и вметнете го одбраниот алат.

Со повеќекратни удари на алатот, се осигуруваме дека печатот е цврсто поставен внатре во вилушката. Алатот е изработен од цврста пластика и не го оштетува печатот или куќиштето на вилушката.

Употреба (видео)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.