1695MB1

Атрибути на производот

 • Комплет за поставување и поправка на навои на педали
 • Нема повеќе проблеми со скршени навои за монтирање на педали на рачките. Со помош на нашиот комплет за поправка на навои на педали, може да ги поправите оштетените навои.
 • Прво користете навој за зацврстување и креирајте големи површини од 5/8 "× 24 TPI . Темелно исчистете ги навоите, а потоа прицврстете го штитник со навртки и ставете го во рачката. Конечно, внесете го навојот во педалата.
 • За детални инструкции за употребата и инсталацијата проверете го видеото подолу .

Сетот вклучува:

 • Лево и десно намотување 5/8''x24 TPI
 • 10 Парчиња за лев навој на педала
 • 10 Парчиња за десен навој на педала
 • Комплетот доаѓа во метална кутија со исечени SOS влошки , така што секој дел ќе е секогаш на вистинското место.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Комплет за поправка на навои на педали. 626979 1695MB1 - 5 1988
Рачка за урезник за навои на педала 1695/4BI 1
Урезник за педали 1695.1AL 5/8" x 24 TPI 1
Урезник за педали 1695.1AR 5/8" x 24 TPI 1
Коректор на навој на педали 1695.4A 5/8L x 24 1
Коректор на навој за педали, десен 1695.3A 5/8 x 24 1
Метална касета 981K1 3/8"x321x198x54 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.