1695.1AR

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Прецизен дизајн и појачан за да остане остар. 1695.1АР се користи за сечење нови навои пред да се вметнат десни уметоци за навој на педали 1695.3А. Уметокот за педала 1695.1AR го отстранува стариот навој пред да се направи нов, па така друг уметок не ни е потребен.

Информативен лист

pdfУрезник за педали - 1695.1AR

Повеќе за производот

#title#
шифраThreadLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6165535/8" x 24 TPI85,580

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.