Држач за поставување рамки за организатор на мали делови за 1693EL

1693EL.9 НОВО

Атрибути на производот

Организаторот на мали делови се монтира на столбот на електричната поправка на Униор и обезбедува оптимално поставување за неа. Поставувањето ќе ја направи работата поудобна и попродуктивна бидејќи помалите делови ќе бидат токму таму каде што ви требаат и нема да мора да се свртите кон работната маса за да пристапите до неа. Организаторот е компатибилен со сите големини на пластични кутии во нашата палета.
  • Пластичните кутии не се вклучени во организаторот и се продаваат одделно.
#title#
шифраДолжинаДолжинаШиринаВисинатежина 
62903252050082381670
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.