1693EL.6 НОВО

Атрибути на производот

Држачот на таблет се монтира на столбот на електричната поправка на Униор и обезбедува оптимално поставување на таблетот. Поставувањето ќе ја направи работата поудобна и попродуктивна бидејќи таблетот ќе биде токму таму каде што ви треба и нема да мора да се свртите кон работната маса за да пристапите до него. Држачот има заштитна гума на површината за да спречи гребење на таблетот и прилагодлива рака за сместување на таблети со ширина од 210 mm до 340 mm. Држачот се поставува под агол од 67 степени за полесно лизгање и подобар преглед.
#title#
шифраДолжинаДолжинаШиринаВисинаМинимална должинаЛ макс.тежина 
6290292892001601742103401560
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.