1693EL.11 НОВО

Атрибути на производот

 • Do you or your employee(s) fit in the taller category? Or you would like to access the bicycle from a different angle?
 • Height extension kit is a perfect solution for taller technicians as it lifts the highest and the lowest position of the clamp on your electric repair stand 25 cm higher. As the bicycle can be lifted higher from the ground it also enables a view and access that was previously not possible or at least not practical.
 • Extension mounts between the electric repair stand column and the metal fixed plate or the floor. The height extension kit is only compatible with the Unior electric repair stands with the aluminum main column.

Повеќе за производот

#title#
шифратежина 
6291657080
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.