Стојалка со две челусти (со пружина и прилагодлива завртка) и без фиксна плоча.

1693CS2

Атрибути на производот

 • Стојалката за поправка на велосипед со две челусти е дизајнирана за сервисни работилници и позахтевни корисници.
 • Стојалката овозможува работа на два механичари на два велосипеди истовремено.
 • Новиот пластичен сад овозможува добар распоред на употребувани алати и резервни делови
 • Дополнителен прибор - држач за хартиена ролна
 • Одговара на цевки со дијаметар од мин.Ø24 mm и max. Ø40 mm.
 • Држачот се прилагодува на висина од 947 до 1570мм
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
 • Стојалка за поправка на велосипеди 1693С1, 1693СЅ1 во 1693СЅ2 која е дизајнирана за монтирање на под или на плафон
#title#
шифраВисинадијаметар на цевкаМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
6232301680704985157013065
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.