Стојалка со фиксна плоча и две челусти со прилагодлива завртка

1693CS

Атрибути на производот

 • Стојалката за поправка на велосипеди со фиксирана плоча и со два крака е дизајнирана за работилници-сервис и за поицрпни корисници.
 • Стојалката овозможува работа на два механичари на два велосипеди истовремено.
 • Новиот пластичен сад овозможува добар распоред на употребувани алати и резервни делови
 • Фиксната плоча е ергономски дизајнирана. Максимален капацитет на товар е 45 kg, што овозможува сервис на потешки велосипеди.
 • Држачот се прилагодува на висина од 947 до 1570мм
 • Тежина на стојалката е 56,5 kg
 • Дополнителен прибор - држач за хартиена ролна
 • Одговара на цевки со дијаметар од мин.Ø24 mm и max. Ø40 mm.
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
#title#
шифраВисинадијаметар на цевкаМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинаДебелинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
6232241680704985157070090557000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.