1693C

Атрибути на производот

 • Стојалката за поправка на велосипеди со фиксирана плоча и со два крака е дизајнирана за работилници-сервис и за поицрпни корисници.
 • Стојалката овозможува работа на два механичари на два велосипеди истовремено.
 • Новиот пластичен сад овозможува добар распоред на употребувани алати и резервни делови
 • Фиксната плоча е ергономски дизајнирана. Максимален капацитет на товар е 45 kg, што овозможува сервис на потешки велосипеди.
 • Држачот се прилагодува на висина од 947 до 1570мм
 • Тежина на стојалката е 56,5 kg
 • Дополнителен прибор - држач за хартиена ролна
 • Сталакот е погоден за цевки со дијаметар од мин. Ø24 mm и макс. Ø 38 mm
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
 • Код 623228 артикл 1693С1 е стојалка со две челусти со федер и без фиксирана плоча
 • Код 623224 артикл 1693цс е стојалка со фиксирана плоча и две челусти со подеслива завртка
 • Код 623229 артикл 1693СЅ1 е стојалка со две челусти со прилагодлива завртка и без фиксирана плоча
 • Код 623230 артикл 1693СЅ2 е стојалка со две челусти (со федер и подеслива завртка) и без фиксирана подлога
 • Стојалка за поправка на велосипеди 1693С1, 1693СЅ1 во 1693СЅ2 која е дизајнирана за монтирање на под или на плафон
#title#
шифраВисинадијаметар на цевкаМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинаДебелинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
6225811680704985157070090556500
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

За да се прилагоди главата на стојалката на велосипедот, ослободете го лостот (С) и прилагодете/вртете ја главата на стојалката (D).

Прилагодете ги отворените челусти (Е) на цевката од велосипедот. Свртете ја рачката (F) се додека челустите не се прилагодат рамката на целата цевка. Прилагодете го завршниот притисок на стегање, за да се одбегне оштетување на велосипедот, но не презатегнувајте.

Цврсто држете ја рамката на велосипедот (G). Завртете ја рачката (Н) за брзо ослободување на цевката од челустите.

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.