Стојалка за поправка на велосипед со фиксирана подлога и челуст со федер

1693B

Атрибути на производот

 • Стојалката за поправка на велосипед со фиксирана подлога е дизајнирана за работилници за сервис и за секојдневна употреба.
 • Фиксната подлога е ергономски дизајнирана. Максимален капацитет за товар е 30 kg, што овозможува да се поправаат потешки брдски велосипеди.
 • Сталакот е погоден за цевки со дијаметар од мин. Ø24 mm и макс. Ø 38 mm
 • Држачот се прилагодува на висина од 947 до 1570мм
 • тежина на стојалката е 36 kg.
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
 • Код 623226 артикл 1693В1 е стојалка со челуст со федер и без фиксирана плоча
 • Код 623223 артикл 1693ВЅ е стојалка со фиксирана плоча и челуст со прилагодлива завртка
 • Код 623227 артикл 1693БЅ1 е стојалка со челуст со прилагодлива завртка и без фиксирана плоча
 • Стојалка за поправка на велосипед 1693В1 и 1693БЅ1 е дизајнирана за да се намонтира на под или плафон.
#title#
шифраМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинаШиринаДебелинаМаксимална висинатежина-- prazen stolpec -- 
6214719851570726572170038600
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

За да се прилагоди стојалката на велосипедот високо, ослободете го лостот (А) и прилагодете ја висината на стоечката цевка (В).

За да се прилагоди главата на стојалката на велосипедот, ослободете го лостот (С) и прилагодете/вртете ја главата на стојалката (D).

Прилагодете ги отворените челусти (Е) на цевката од велосипедот. Свртете ја рачката (F) се додека челустите не се прилагодат рамката на целата цевка. Прилагодете го завршниот притисок на стегање, за да се одбегне оштетување на велосипедот, но не презатегнувајте.

Цврсто држете ја рамката на велосипедот (G). Завртете ја рачката (Н) за брзо ослободување на цевката од челустите.

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.