Bike Gator стојалка за поправка на велосипед, мануално прилагодлива

1693A0

Атрибути на производот

 • Bike Gator! Нова генерација на Униор 1693А (1693АЅ) стојалка за велосипед.
 • Стојалката за поправка на велосипеди е основна работна алатка и за работилници сервис и за ентузијасти аматери.
 • Лесна е за монтажа и цевките за поптпора се поставуваат заедно овозможувајки полесен транспорт
 • Максимален капацитет на товар е 30 kg
 • Сталакот е погоден за цевки со дијаметар од мин. Ø24 mm и макс. Ø 38 mm
 • тежината на стојалката е 6.5 kg
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11

Предности:

 • Стојалката има улога на нова низа од прецизни алуминиумски и челични делови кои нудат цврстина и трајност.
 • НОВ систем на монтажа и ротација на челустите.
 • Подобрен систем на лизгање.
 • Држачот се прилагодува на висина од 980 до 1500мм
#title#
шифраМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинаШиринаДебелинаМаксимална висинатежина-- prazen stolpec -- 
624000980155087066516806400
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.