1693A

Атрибути на производот

Bike Gator! Нова генерација на Униор 1693А (1693АЅ) стојалка за велосипед.
 • Стојалката за поправка на велосипеди е основна работна алатка и за работилници сервис и за ентузијасти аматери.
 • Лесна е за монтажа и цевките за поптпора се поставуваат заедно овозможувајки полесен транспорт
 • Максимален капацитет на товар е 30 kg
 • Сталакот е погоден за цевки со дијаметар од мин. Ø24 mm и макс. Ø 38 mm
 • тежината на стојалката е 6.5 kg
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
 • Код 623222 артикл 1693АЅ е стојалка со потпорни цевки и челуст со подеслива завртка

Предности:

 • Стојалката има улога на нова низа од прецизни алуминиумски и челични делови кои нудат цврстина и трајност.
 • НОВ систем на монтажа и ротација на челустите.
 • Подобрен систем на лизгање.
 • Држачот се прилагодува на висина од 980 до 1500мм
 • НОВА стилска метална влошка за алат со внатрешен променлив додаток од ЅОЅ пена.
#title#
шифраМинимална додатна должинаМаксимална додатна должинаШиринаДебелинаМаксимална висинатежина-- prazen stolpec -- 
621470980155087066516807300
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

За да се прилагоди стојалката на велосипедот високо, ослободете го лостот (С) и прилагодете ја висината на стоечката цевка (D).

За да се прилагоди главата на стојалката на велосипедот, ослободете го лостот (Е) и прилагодете/вртете ја главата на стојалката (F).

Прилагодете ги отворените челусти (G) на цевката од велосипедот. Свртете ја рачката (Н) се додека челустите не ја прилагодат рамката на целата цевка. Прилагодете го завршниот притисок на стегање, за да се одбегне оштетување на велосипедот, не презатегнувајте.

Цврсто држете ја рамката на велосипедот (I). Завртете ја рачката (Ј) за брзо ослободување на цевката од челустите.

За сместување/транспорт, стојалка за поправка на велосипед на склопување, прикажана на сликата погоре.

Accessories

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.