1693.2

Атрибути на производот

 • Со можност за монтирање на работна маса или на ѕид
 • Наменето за професионални и домашни работилници.
 • Сталакот е погоден за цевки со дијаметар од мин. Ø24 mm и макс. Ø 38 mm
 • Лесно достапниот штраф ни овозможува да го модифицираме отварањето на челуста и притисокот кога е затворена. Штрафот може да се заврти со рака, без употреба на било каков клуч.
 • Код 623225 артикл 1693.2Ѕ е челуст за на ѕид и работна маса со подеслива навртка
#title#
шифраМинимум дијаметарД макс.ШиринаДебелинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62258924321202393134600
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.