1693.1S

Атрибути на производот

 • Одговара на цевки со дијаметар од мин.Ø24 mm и max. Ø40 mm.
 • Лесно достапниот штраф ни овозможува да го модифицираме отварањето на челуста и притисокот кога е затворена. Штрафот може да се заврти со рака, без употреба на било каков клуч.
#title#
шифраМинимум дијаметарД макс.ШиринаДебелинаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6232062438701923051835
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.