1661.3/4DP

Атрибути на производот

  • Извлекувачот на котур се користи за отстранување на Shimano Ostalink и ISIS котури како и за стандардни квадратни вретенасти котури. Силната рачка овозможува брза и лесна употреба. Производот овозможува оптимална ефикасност и е погоден и за професионална и домашна употреба
#title#
шифраДијаметарДијаметарНавојДебелинаШиринаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
62308811,516M22 x 17524165206
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.