1655EURO7-US

Атрибути на производот

 • Нов повеќенаменски алат за велосипеди EURO 7- Дизајниран и произведен во Словенија, Европа , од најдобрите материјали по највисоки стандарди.Алатот е хромиран, со додаток на врвовите од црн оксид со цел повисока толеранција и поголема издржливост. Хром ванадиум 4. молибден ванадиум 52 и хром силициум ванадиум 5 се само некои од завршните материјали кои се користат на EURO7 Multitool, кои го прават овој производ најдобар.

Повеќенамески алат за велосипеди EURO7 вклучува:

 • Имбус клуч 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6

Информативен лист

pdfMultitool EURO7 - 1655EURO7-US

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифратежина 
62590374
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.