1642.1/2P

Атрибути на производот

 • материјал: врв од специјален плус јаглероден челик
 • завршна површина: хромиран според ЕN 12540
 • рачки двојно обложени со пластика

Како да се користи алатот?

 • Основната функција е да ја затегнат сајлата на сопирачката и да ги дереилеира челичните кабли. Се користи за држење на внатрешниот кабел и негово извлекување од куќиштето. Сигурносниот механизам се активира со туркање со палецот. Клештите сега може да се ослободат и кабелот е фиксиран. Механизмот автоматски се ослободува со истовремено стискање на рачките. Дополнителниот сигурносен механизам овозможува полесна, побрза и комотна употреба.
#title#
шифраLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
61971918514182,34246

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.