1640/1DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • завршна површина: хромиран според ЕN 12540
 • чеп индукциски зајакнат
 • рачки двојно обложени со пластика
 • Овие клешти се развиени да овозможат и професионални и домашни поправки при поправка на ланците на велосипедите. Повисока функционалност, ефективност и практичност се предностите на клештите за нитни на ланец. Со овој уникатен дизајн потребен е помал физички напор за вадење на нитни. Ергономскиот облик овозможува употреба со една рака.

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6153772402913426

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.