Гарнитура алат Campagnolo Power Torque за отстранување на осовина и монтажа на лежиште

1626.1A

Атрибути на производот

Како да се користи алатот?

  • Комплетот алат 1626А се користи заедно со 1626/2 Campagnolo Ultra Torque комплетот за монтирање и отстранување. Се користи за отстранување на Power Torque стандардни вртежни котури и за монтажа и отстранување на лежишта на таков котур.
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
623086230
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Accessories

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.