1621/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • ергономскa робусна двокомпонентна рачка
 • механизам со 75 - заба
 • Два менливи насадни клучеви: 14mm и 15mm
 • Рачката поседува додатоци за прицврстување и олабавување штрафови од 14 и 15 mm димензии. Специјалните клинови штитат да не се изгуби втичницата.
 • Дизајнот на Униор насадниот клуч со рачка овозможува работење во тешко достапни места. Новите облици овозможуваат повисок момент, го намалува физичкиот напор и осигурува подолг работен век на алатот. Максимален момент е обезбеден од обликот на рачката. Перфектниот склоп со дланката ја прави работата со алатот удобна.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраГолемина на клучДолжинаДебелинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
61524814 x 152607135380
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.