1613/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • завршна површина: хромиран според ЕN 12540
 • кован, целосно појачан и кален
 • ергономска робусна двокомпонентна рачка

Како да се користи алатот?

 • Професионалниот клуч за педали има три отвора од 15mm ориентирани на разни агли па корисникот може да постигне прецизност и ефикасно отстранување на педалите според позицијата на оската на педалата. Дизајнот на клучот и завршницата ви даваат трајност, сила и прецизно работење. Екстра долгите рачки овозможуваат моќ за да се отстранат дури и најцврстите педали.

Повеќе за производот

Профили

Video presentation

#title#
шифраWrench sizeWrench sizeWrench sizeLenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6155371515153505381

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.