1601/2DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • завршна површина: хромирани според ЕН 12540
 • рачки двојно обложени со пластика
 • Клештите за демонтажа на гумите се наменети за брзо и лесно демонтирање на гума-особено гумите кои веќе се споиле со бандашот. Со употреба на клештите, ја притискаме гумата додека не се одвои од бандашот. Со добар стисок, го утврдуваме отстранувањето на гумите. Добро обмислената форма на клештите овозможуваат одделување на гумата од бандашот но да се осигураме дека не сме ја дупнале внатрешната гума кога ја отстрануваме надворешната. Клештите се хромирани и ламинирани со пластика за поудобен фат.

Повеќе за производот

Профили

Video presentation

#title#
шифраLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
61758630061647588

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.