1600SOS18

Атрибути на производот

 • Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
 • За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 627170 1600SOS18 - 40
Комбиниран вилушкаст окаст клуч, долг, полиран 120/1 6, 7 2
Комбиниран вилушкасто окаст клуч ИБЕКС 129/1 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 10
Комплет од два лоста за гуми, сини 1657BLUE 1
Гарнитура од две метални алатки за демонтажа на гуми 1657/2A 1
Троножен шестоаголен клуч 1781/2HX 2x2,5x3, 4x5x6 2
Троножен Торкс клуч 1781/2TX 10x15x25 1
Насаден клуч инбус прихват 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 25, TX 27, TX 30 3
Адаптер 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Насаден клуч прихват 1/4", 6 аголен 188/2 6p 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 7
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 15 1
Адаптер 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/4" 1
Алат за исправување на дискна сопирачка 1666/2DP 2,2 1
Shimano отстранувач на заден ланчаник 1670.1/4 1
Алат за вадење заден ланчаник (Suntour) 1670.2/4 1
Алат за вадење заден ланчаник (Suntour) 1670.3/4 1
Клуч за заден ланчаник 1670.4/4 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.