1600SOS17

Атрибути на производот

 • Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
 • За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 627168 1600SOS17 1.5 - 10 25 2900
Момент клуч, серија 264 264 1/4"/2-24 Nm, 3/8"/5-110 Nm 2
Имбус клучеви 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Имбус клуч топчест, долг 220/3SL 3, 4, 5, 6, 8 5
Насаден клуч имбус 3/8" 6 - агли 236/2HX 8 1
Долг насаден клуч имбус 3/8"6 агли 236/2HXL 10 1
Клуч за Швајцарски DT торкс нипли 1630/4DTPR 1
Клуч за фиксирање на рамни жици 1632 1
Клуч за затегање на жици од бандаш 1630/2P 3.45, 3.3 2
Клуч за жици 1633/2P 4x4,4 1
Клуч за жици, Shimano 1634/2P 4,3x4,4 1
Клуч за жици 5 и 5.5 mm 1636/2P 5x5,5 1
SOS влошка за 1600SOS17 vl1600SOS17 564x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.