1600SOS13

Атрибути на производот

 • Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
 • За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 627160 1600SOS13 10
Рачка со насадни клучеви 3/8" 1621/1BI 14 x 15 1
Професионален клуч за педали 1613/2BI 15 1
Контролор на ланец 1643/4 0 - 1,2 1
Резервен клин за алат за спојување на ланец за1647/2ABI and 1647/2BBI 1647.1/4A 1
Алат за спојување на ланец 1647/2ABI 1
Standard, Shimano Ostalink и ISIS извлекувач на котур со рачка 1661.3/4DP 1
Извлекувач на погонска осовина со конусен навој 1662/4 1
Клешти за главен дел на верига 1720/2DP 1
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Пластичен чекан 820A 27 1
SOS влошка за 1600SOS13 vl1600SOS13 564x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.