#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Професионална механичарска количка за алат 627760 1600N1 - 127 78000
Количка за алат EUROVISION 940EV6 800x440x923 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS13 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS14 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS15 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS16 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS17 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS18 1
Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат 1600SOS19 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.