1564

Атрибути на производот

 • 8000 в/min во слободен од
 • макс. вртежен момент 343 Nm
 • препорачан воздушен притисок: 6, 2 бар
 • потрошувачка на воздух 113 l/min
 • Приклучок за внес на воздух 1/4"
 • ниво на бучава 92 dB (A)
 • максимална големина на навртката M16

Предности:

 • алуминиумско куќиште
 • композитна рачка
 • се справи со издувните гасови (придушувач)
 • една рака напред / назад
 • компактен и моќен
 • Џамбо чекан механизам

Употреба:

 • автомобилска индустрија
 • Авио индустрија
 • опрема за земјоделие
 • тешка индустрија
 • поголема градежна машина
 • индустрија за бродоградба
 • индивидуална монтажа

Важно!

 • Секогаш користете Униор IMPACT насадни клучеви
#title#
шифраЗнак за SQ 4 аголен профилДолжинаДебелинаШиринамоменттежина-- prazen stolpec --
6275691/2"88602373431332
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The pressure in the tool during the operation has to be at least 6.2 bar for the tool to work properly.
 • Regularly clean and dry the air filters and inlet air supply.
 • Always use clean and dry air with the correct mixture of oil, for maximum tool life.
 • Check the joints and ensure that the tubes and other equipment are not damaged before use.
 • All tools should be gently oiled prior to being stored.
 • Always store pneumatic tools in dry places away from water.
 • Always use original spare parts.
 • Repairs can be performed only by authorised staff people authorised by Unior d.d.
check-marks-no.png
 • Always disconnect tools not in use from the air supply.
 • Ергономски фат

  Униор пневматските алати се карактеризираат со ергономски фат за лесно ракување, додека нивното робусно куќиште гарантира долговечност дури и под најтешки услови за работа. Материјалите со супериорен квалитет и големата прецизност во изработката на водечкиот механизам е гаранција за совршено ракување при висок момент на обрт, додека работните глави на алатот се обработени термички за да издржат големи оптеретувања и долга употреба.
 • Ефикасно извршување

  Благодарение на моќта на компресираниот воздух, Униор пневматските алати овозможуваат брзо и едноставно, безбедно и ефикасно извршување на различни работи. Наменските алати ја олеснуваат работата во авто сервисите и во градежната и дрвната индустрија.
 • Највисоки стандарди за безбедност

  Униор пневматските алати се разликуваат по нивниот висок квалитет и безбедно ракување придржувајќи се на највисоките стандарди за безбедност. Нивната едноставна употреба ги прави алатите погодни за DIY како и за професионалци, кои можат да бираат меѓу разни пневматски крцкала, пневматски чекани и комплети кои содржат разни додатоци.