1252

Атрибути на производот

 • квалитетен алуминиумски профил, димензија 48x22 mm
 • површина елоксирана со сребрена боја
 • вградени плексиглас мерни влошки отпорни на удари и влага
 • Прецизност: до 0,5 mm/m
 • прецизноста е електронски тестирана
 • мерната површина е опремена со два магнета
#title#
шифраLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
610725400530
610726500580
610727600640
610728800820
61072910001080

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.