1113

Атрибути на производот

 • материјал: полиестер ткаенина
 • затварање со патент
 • димензии : L460 x W270 x H400mm
 • волумен : 25l
 • мобилна торба со алати со лесна телескопска рачка
 • 2 цврсти рачки со полнет зафат.
 • вреќи изработени до водоотпорен АБС материјал
 • голем отвор со патент за лесен пристап
 • отстранлива двојна табла со 40 џепови за алати со прицврстување на велкро
 • 4 внатрешни џебови и еластична јамка за складирање на алат.
 • 8 надворешни џепови за алати за подобро организирање на алатите, 3 од нив се заштитени со патент.
 • испорака без алат

Повеќе за производот

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62816346027040010504525
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.