1112

Атрибути на производот

 • материјал: полиестер ткаенина
 • затварање со патент
 • димензии : L510 x W280 x H310mm
 • волумен : 28l
 • 2 цврсти рачки со полнет зафат, отстранлив и прилагодлив ремен за рамо со гумена облога од лизгање
 • надворешна заштита на дното со 6 гумени нозе
 • 6 внатрешни џебови за складирање на алат
 • голем отвор со патент за лесен пристап
 • 10 надворешни џебови за алати за подобра организација на самиот алат
 • 2 надворешни џебови за алати со прицврстување на велкро

Информативен лист

pdfТорба за алат - 1112

Повеќе за производот

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6281625102803101604
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.