Tool sets

Гарнитура алати - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Изолиран

Гарнитура алати - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Изолиран

Гарнитура алати - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Изолиран
  • Ергономски рачки

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Заштита на површината

    Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
  • Висока прецизност

    Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.