Инбус клучеви

Гарнитура инбус клучеви во пластична касета - 220/3PB1

SKU: 612161, Dimensions: 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8", Quantity: 0

Сетови

Гарнитура клучеви со ТХ профил и отвор на метален држач - 220/7TXMH

SKU: 610987, Dimensions: TR 9, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40, Quantity: 0

Сетови

Гарнитура инбус клучеви на пластичен држач - 220FH

SKU: 617149, Dimensions: 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8", Quantity: 0

Сетови

Гарнитура клучеви со ТХ профил на држач - 220/7TXNFH

SKU: 617150, Dimensions: TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, Quantity: 0

Сетови

Гарнитура инбус клучеви на пластичен држач - 220FH

SKU: 617148, Dimensions: 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", Quantity: 0

Сетови
  • Долготрајност

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Безбедно сечење

    Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
  • Иновативен дизајн

    Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.