Гарнитури со алат

Сет алати Master - 1600MASTERKIT

SKU: 629066, Dimensions: , Quantity: 94

Домашен комплет Home kit - 1600HOMEKIT

SKU: 629069, Dimensions: , Quantity: 37

Сет алати во торба - 1600ROLL

SKU: 628713, Dimensions: , Quantity: 15

Сет за алати во торбичка - 1600ROLL-P

SKU: 628715, Dimensions: , Quantity: 20

НОВО

BMX kit - 1600BMX

SKU: 629345, Dimensions: , Quantity: 45

НОВО

BMX roll set - 1600BMX-ROLL

SKU: 629349, Dimensions: , Quantity: 22

НОВО

Master wheel building kit - 1754

SKU: 629377, Dimensions: , Quantity: 20

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.